tirsdag 17. juni 2008

Himmelen er et sted på jorda


















Alle bilder: moi.
Hav og himmel i skjønn forening. Ovenifra og ned: 1) Rullesteinstrand på Dønna, rett ved campen. 2) To havørner kretset nysjerrig over oss da vi ankom. 3) Campen og lavvoene sett fra oven. 4) Ulf - initiativtaker til turen og vår tidligere folkehøgskolelærer på vei mot Nesa. 5) Utsikt fra Nesa til Dønnamannen, ca. 900 m.o.h. Vi gikk fra 0, og turen opp tok 1 1/2 time. Spreke! 6) Bevis på at ego var der. Også innskrevet i den lille boka i en isboks på toppen, dersom noen skulle dra dit. 7) Våghals. 8) Fjellvann. 9) "Capoeira" på stranda. 10) Guttene våger seg ut i den iskalde sjøen. Lydspor: jentehyling. 11) Martin nyter sola etter dukkert. 12) Marthe med nordlandspils rundt bålet. 13) Slakk line i midnattssol. 14) Luringer i ruinene. 15) Midnattssol og Lovund. 16) Å våkne opp til dette synet. 17) Rusle hjemover. Festmiddag i Mosjøen venter.

Ja, jeg har hatt det fantastisk. Til de grader. Prøver å gjenskape noe av helga med en lengre bildepost. Men det rekker ikke. Ikke det spor. De sier ikke noe om gjensynet, samholdet, å komme "hjem", og å gjøre ting som var vante en gang for noen år siden. Eller om fantastisk mat, naturbadstu, å sovne til venners snorking, kortspill, og å feste i skolegården midt på natten i midnattssol. Dersom dere ikke vet hva dere vil med livet - velg folkehøgskole. Venner for livet er ingen dum ting. Heller ikke muligheten til å finne ut av seg selv. Eller å kunne holde på med det en brenner for.

Dere har heller ikke ligget på latsiden mens jeg har feriert og jobbet rumpa avgårde i klesbutikk, og i morgen, på fridagen, skal jeg sette meg ned med alle de søte, utfordrende og finurlige spørsmålene fra frågstunden. Takk!

I mellomtiden kan dere lese anmeldelse av bloggen min på Award Your Blog her. Veldig fornøyd med skryt og konstruktiv kritikk.

Hvordan var deres helg? Fred ut!

15 kommentarer:

Ingunn sa...

leste "anmeldelsen" :) kos kos.

fine bilder!

Anonym sa...

Så fine bilder!

Line. sa...

Nydelig bilder :)

MagnusQtie sa...

Nydelige bilder. Kan skjønne at du har hatt det fantastisk.
Så full som jeg var, så var det litt skremmende.

MagnusQtie sa...

Haha! Som oftest ikke med meg heller.

Regine sa...

shit så masse FINE bilder!!! den flotte fjelltoppen då, og naturbilder.ser ut som du har hatt det kjempebra :)

Takk for koselig kommentar som alltid. Nei, eg var skeptisk til kjøpet mitt av skinnskjørt, men eg tenker at om eg kombinerer det med en veldig søt eller veldig løs topp, så blir det ikkje så røft eller porno som det ofte blir med korte skinnskjørt. bare eg bruker andre stoff.. noke veldig fint,tynt eller strikk osv.. bare eg bryter det tøffe så klarer eg å gå med det :)

God natt,eller snart e det vel god morn.. fuglene kvitrer ute og eg må komme meg i seng.

http://www.regine.devote.se

Jeanette sa...

Bildene var kjempe fine! :D
Leste anmeldelsen :) Så morsomt :D

Anonym sa...

Fantastiske bilete, det får meg til å ville springe ut og gjera det same;)

Jeanita Helen sa...

KJEMPE fine bilder!;)

Anonym sa...

Har du tatt de bildene? Sååå fine :D

Ingrid sa...

Sara: Jepp! Og takk:)

Camilla:) sa...

Så mange fine bilder! Du er virkelig en flink fotograf:)
Høres ut som du har hatt en flott helg da:D Det har jeg og! Vært med gode venner og kost meg masse^^

Ellenpellen sa...

så utrolig mange fine bilder :D

Maria Helene Nilsen sa...

Oioi, synd du ikke fikk med deg noen bilder av Trænfjellene, der hvor jeg bor :D Bra at du har koset deg!

moon sa...

Fine bilder!!