onsdag 23. april 2008

Helikopter/nese



Sitter på lesesalen og prøver febrilsk å få opp motivasjonen for å skrive eksamensoppgave. Ikke lett. Derfor fant jeg heller fram dette bildet, tror det er 1 1/2 år gammelt circa. Min venninne Liv og jeg skulle teste ut et av mine barndomsminner, og klistret disse tre-frøene på nesene våre. Neser, kalte jeg frøene. De kan også brukes som helikopter. På tommelen sitter en marihøne. Å sommer!

7 kommentarer:

Polly sa...

Det er bra du blogger; ingrid. For da har jeg noe å lese istedenfor å skrive masteroppgaven min. Jeg begynner å få dårlig tid til innlevering (bare en måned igjen. Hjælp! Og jeg er bare halvveis). derfor fant jeg ut i går at jeg heller skulle bruke store deler av dagen på å lage en blogg. Utrolig hva man finner på i eksamensperioder. Jeg gleder meg til sommeren!

MagnusQtie sa...

Jeg håper ikke du må skinne deg da!
Omg! :O Haha, men gøy å se hva folk stemmer på det.

MirreVirre sa...

veldig grei hekling også du! går an foran tv'en og alt! hehe. er ikke så mye håndarbeid om dagen egentlig. jeg har det veldig bra, og formen er på god vei oppover etter MANGE nåler! hehe. er der bare en gang i uka nå, det må jo være et godt tegn! ellers koser jeg meg ute i sola og bare nyter livet!
og når kvelden kommer må jeg ca 1000 ganger innom her for å se om du har skrevet no nytt og morsomt!

ha en super kveld!

Anonym sa...

å! åå. sånn derre frødingser var så morsomme! hvor finner man dem egentlig? jeg fant dem over alt før, men nå har de liksom blitt litt usynlige?

Eirik Andreas sa...

hvorfor har du ikke tatt med london i pollen din?!

Christine Tallulah sa...

jeg elska sånne når jeg var mindre, prøvde å finne noen nå etter å ha lest, men hvor har de tatt veien? :(
men de hvite "snøballene" som man hopper på også smeller de, finner jeg overalt :)
ha en fin dag og nyt det deilige været!

Polly sa...

Vaffelfæzz burde egentlig få en egen liste. Hva-jeg-gleder-meg-på-Vaffelføzz-liste :)
Noen venner av meg her fra Oslo skal spille. Jeg tipsa Thorbjørn og han booka dem. Hurra :) Sjekk dem ut på myspace: Firetop Mountain