fredag 16. mai 2008

Kamelon


Har du noen gang forsøkt å spise vannmelon med plastfolien på?
Ikke jeg heller.


Dagens trall: Dungen - Ta det lugnt

6 kommentarer:

Jeanita Helen sa...

Vannmelon med plast på?Hmm, trur ikke det:p hehe.. Takk for godt tips på bloggen min, men som jeg skrev der,så kan jeg ikke hekle. Vet du en side hvor jeg kan lære meg det?:)

Anonym sa...

Jeg har nok ikke det, men jeg tipper det har ganske vanskelig. Jeg har riktignok spist en halv (eller hel) baguett med servelat og matpapir i mellom, smakte ikke forskjell, tennene møtte bare litt mer motstand.
Skjørtet er fra H&M ;)

Jeanette sa...

hehe har nok ikke prøvd det :P hehe..morsomt spørsmål, noe å tenke på, hehe.. Men tror nok ikke at skal prøve det :P hehe

Anonym sa...

jeg tror det hadde smakt litt rart, gitt. men det vet jeg egentlig ikke, for jeg har jo aldri prøvdddd.

Regine sa...

*knis*
du er morsom.

Takk for at du nominerte meg, kjempekoselig! lei for at eg ikkje har fått følgt det opp endå, but i will. sitter og svarer på kommentarer som en gal her fleire dager tilbake.. hehe.. og prøver å oppdatere litt på bloggen. Jobber så lange dager for tida. gjeesp. På søndag har eg nok tid til å gjøre det enten på devote eller blogspot :)

Håper du får ei kjempefin 17.Mai-feiring!! Rop et hurra for meg! Eg skal stå og servere sultne, halvfulle, flørtete og veldig intense polakker,ukrainere,svensker osv..det blir vel gøy vel.

Anonym sa...

På tv, for mange år siden, så jeg et program på tv, mulig det var en dokumentar ellerno, husker ikke, siden jeg var liten, men i hvert fall, det handlet om et ekorn som var fiendtlig innstilt og hoppet på folk og beit og sånn. Ganske skummelt.